Nieuws

FEBO Hilversum is verhuisd!
03.10.2014
FEBO Hilversum is verhuisd! FEBO Hilversum heeft op 3 oktober 2014 haar nieuwe deuren geopend aan de Kerkstraat 2, op de hoek van de Groest. Na jaren op de Zeedijk in Hilversum gevestigd te zijn geweest, opent deze nieuwe locatie ook nieuwe kansen en mogelijkheden. De mooie ruime vestiging biedt ook meer zitruimte voor haar gasten. De vestiging is geheel gebouwd en ingericht volgens de laatste huisstijl en voorzien van energie zuinige loketautomaten. Uiteraard is de kwaliteit van de producten wel hetzelfde gebleven!
Lees verder

NIEUW: FEBO Boulevard
17.09.2014
NIEUW: FEBO Boulevard FEBO Boulevard is vanaf heden geopend in de Amsterdam ArenA. FEBO Boulevard zal gedurende de dag een ontmoetingsplek zijn waar bezoekers kunnen genieten van een ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van heerlijke verse koffie. Ook voor het afhalen van belegde broodjes bent u bij bij Boulevard aan het juiste adres. Tijdens voetbalwedstrijden en evenementen zal FEBO Boulevard net als voorheen de bezoekers binnen en buiten voorzien van bier en fris, maar nu ook aangevuld met de snacks en burgers van FEBO Automatiek. www.feboboulevard.nl
Lees verder

Nieuw! Febo's Club Burger
03.03.2014
Nieuw! Febo's Club Burger FEBO introduceert een nieuwe, extra grote hamburger! Febo's Club Burger is er voor de ècht grote trek! Febo's Club Burger bestaat uit twee grillburgers van 100% Hollands rundvlees, gegrilde bacon, schijfjes augurk, knapperige ijsbergsla, gebakken uitjes, tomaten blokjes, ketchup en fritessaus! Nieuw is nu ook een extra tussenbroodje van een verse sesambol! Eet smakelijk!
Lees verder

De beste Febo van 2013
18.12.2013
De beste Febo van 2013 Febo Amsterdam, Nieuwendijk 220 wint prijs Beste Febo 2013 Op 17 december 2013 j.l. heeft in Fort Beemster te Zuidoostbeemster de prijsuitreiking plaatsgevonden van de Febo van het Jaar Contest 2013. De Febo vestiging in het Amsterdamse centrum, Nieuwendijk 220 is de winnaar geworden van deze competitie, die jaarlijks plaatsvindt tussen de franchisevestigingen. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door Febo Beheer BV en een extern hygiënebureau worden gedaan. De tweede plaats was dit jaar voor de vestiging in Den Haag. Febo Zandvoort behaalde een derde plaats.
Lees verder

FEBO lanceert 2 nieuwe snacks
04.12.2013
FEBO lanceert 2 nieuwe snacks Spicy Chicken Wrap en Tzatziki Chicken Wrap FEBO voegt twee nieuwe producten aan haar assortiment toe: de Sspicy Chicken Wrap en Tzatziki Chicken Wrap. De wraps zijn een antwoord op de behoefte van de klant naar meer variatie in het FEBO assortiment. De wraps worden naar eigen receptuur van FEBO ter plekke vers bereid en bestaan in de basis uit de beste kwaliteit kipfilet, verse tomatenblokjes en ijsbergsla. Daarbij kan men kiezen uit twee varianten saus: tzatziki, voor een licht frisse smaak en spicy, voor een pikante twist. De kip uit de chicken wraps wordt verantwoord gefrituurd – net zoals de andere FEBO producten – met plantaardig frituurvet op de juiste temperatuur. De prijs van de wrap is 2,75 euro en voor een dubbele 3,75 euro.
Lees verder

Beste kroket van Nederland
01.03.2011
Beste kroket van Nederland In navolging van de oliebollen- en de haringtest van het AD, vond 100%NL Magazine het tijd voor een heuse Nationale Krokettentest. Vijf kroketten werden getest op vorm, kleur, geur, vulling, korst en natuurlijk smaak. De FEBO-kroket werd als beste getest en mag zich hierdoor een jaar lang de Beste Kroket van Nederland noemen. Een jury met daarin de bekende Nederlanders Jan Keizer en Anny Schilder, een lezeres van het magazine, chef-kok van Restaurant Le Pompadour Kino Eerdhuijzen en culinair auteur en columnist Niels Runderkamp, gaven uiteindelijk de hoogste cijfers aan de kroket van FEBO. In een reactie roemt Niels ‘de romige geur en smaak afkomstig van het gebruik van echte roomboter en verse eigen gemaakte bouillon’. “Je proeft en ruikt dat het vers is.” Niets dan blije gezichten in het hoofdkantoor van FEBO in Amsterdam-Noord. Niels Runderkamp overhandigde het certificaat aan Dennis de Borst, directeur van FEBO. Hij was zichtbaar tevreden met de bevestiging van de jury. “Kwaliteit staat bij ons voorop en dat wordt gelukkig gewaardeerd. De erkenning van de klanten en in dit geval deze jury, is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. We bestaan dit jaar 70 jaar en onze kroketten worden nog steeds op ambachtelijke wijze bereid. Net als mijn grootvader dat in de beginperiode deed, wordt alles dagelijks vers gemaakt. Dat is onze kracht en zal altijd onze kracht blijven."
Lees verder

FEBO en FUN
02.01.2011
FEBO en FUN Febo heeft een nieuwe site online. De FeboFunPage! Op deze pagina vind je de leukste ringtones, wallpapers en games. Ook zijn hier links te vinden naar Febo Hyve, Twitter en Facebook. Ook worden op deze pagina alle nieuwe acties en spellen gepromoot! Check de site www.febofun.nl
Lees verder