Nieuws

FEBONUS Frites
02.02.2015
FEBONUS Frites Deze week van maandag 2 t/m zondag 9 februari, een klein portie frites voor maar € 1,00! (zonder saus) Onze frites wordt gemaakt van speciaal geselecteerde Bintje aardappelen. Een van de lekkerste soorten om frites van te maken en dat proef je!
Lees verder

Beste FEBO van 2014
09.01.2015
Beste FEBO van 2014 FEBO Amsterdam, Reguliersbreestraat is de beste FEBO van 2014! Op 9 december 2014 heeft bij FEBO Boulevard de prijsuitreiking plaatsgevonden van de FEBO van het Jaar Contest 2014. De FEBO vestiging in het Amsterdamse centrum aan de Reguliersbreestraat is de winnaar geworden van deze competitie, die jaarlijks plaatsvindt tussen onze FEBO vestigingen. De 2e plaats was dit jaar voor de vestiging in Amsterdam aan de Leidsestraat. FEBO Leidschendam behaalde een 3e plaats. Op de 4e en 5e plaats eindigden resp. FEBO Amstelveen en de FEBO aan de Linnaeusstraat.
Lees verder

Beste kroket van Nederland
01.03.2011
Beste kroket van Nederland In navolging van de oliebollen- en de haringtest van het AD, vond 100%NL Magazine het tijd voor een heuse Nationale Krokettentest. Vijf kroketten werden getest op vorm, kleur, geur, vulling, korst en natuurlijk smaak. De FEBO-kroket werd als beste getest en mag zich hierdoor een jaar lang de Beste Kroket van Nederland noemen. Een jury met daarin de bekende Nederlanders Jan Keizer en Anny Schilder, een lezeres van het magazine, chef-kok van Restaurant Le Pompadour Kino Eerdhuijzen en culinair auteur en columnist Niels Runderkamp, gaven uiteindelijk de hoogste cijfers aan de kroket van FEBO. In een reactie roemt Niels ‘de romige geur en smaak afkomstig van het gebruik van echte roomboter en verse eigen gemaakte bouillon’. “Je proeft en ruikt dat het vers is.” Niets dan blije gezichten in het hoofdkantoor van FEBO in Amsterdam-Noord. Niels Runderkamp overhandigde het certificaat aan Dennis de Borst, directeur van FEBO. Hij was zichtbaar tevreden met de bevestiging van de jury. “Kwaliteit staat bij ons voorop en dat wordt gelukkig gewaardeerd. De erkenning van de klanten en in dit geval deze jury, is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. We bestaan dit jaar 70 jaar en onze kroketten worden nog steeds op ambachtelijke wijze bereid. Net als mijn grootvader dat in de beginperiode deed, wordt alles dagelijks vers gemaakt. Dat is onze kracht en zal altijd onze kracht blijven."
Lees verder

FEBO en FUN
02.01.2011
FEBO en FUN Febo heeft een nieuwe site online. De FeboFunPage! Op deze pagina vind je de leukste ringtones, wallpapers en games. Ook zijn hier links te vinden naar Febo Hyve, Twitter en Facebook. Ook worden op deze pagina alle nieuwe acties en spellen gepromoot! Check de site www.febofun.nl
Lees verder